DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140








 
 
21.1.2013 - Zahvala za sodelovanje in pomoč v Veselem decembru 2012
 
Seznam sponzorjev, ki ste Društvu prijateljev mladine Metlika za Veseli december 2012 nakazali svoje prispevke na poslovni račun ali jih podarili v obliki storitev oziroma materiala:

Iz Metlike: Čevljarstvo Martin Cvitkovič, Vzdrževanje in inštaliranje kab.sistema Marjan Sodec, Evrostroj Martin Golobič, Kovinska galanterija Biserka Magovec Čokeša, Gostinstvo Janko Bračika, Kamm Trade pakiranje Marko Kambič, Knjigovodske storitve Ana Marija Matek, Cvetličarna Antonija Brinc, Partner d.o.o. Gregor Prevalšek, Marija Mihelčič, Don Don Alenka Mozetič Zavrl, uprava Kranj,  Tehno center-K d.o.o. Jože Kraševec, ZZB za vrednote NOB, SPAR d.o.o., Frizerski salon Branka Bračika Polak, Cvetličarna Antonija Brinc s.p., Partner d.o.o. Tanja Križ, Dvigaloservis Nikola Dragičević s.p., Mestna skupnost Metlika, Avtomehanika Andrej Pečarič s.p., Klub liste za Metliko, Vinogradništvo Pečarič, Trgovina Spar Metlika, Kolpa d.d. Rosalnice, Bistro Julija Jadranka Sodec, Jadranka Dančulović, VIGA d.o.o. Andrej Kočevar, GTM hotel Metlika
 
Iz Božič vrha: Montaža lesnih izdelkov Jože Plut
Iz  Celja:  Slava Mavrič
Iz Gornje Lokvice: ITC  kovinska oprema Franc Nemanič
Iz Gradaca: Polaganje parketa Dragutin Penica
Iz Krmačine: Kmetija odprtih vrat Jožef  Prus
Iz Ljubljane: Marta Petković - odvetnica
Iz Lokvice:  Krajevna skupnost Lokvica
Iz Novega mesta: Dolenjske lekarne Novo mesto, Tovarna zdravil KRKA
Iz Radovice:  Krajevna skupnost Radovica
Iz Slamne vasi: Mizarstvo Andrej Kramarič
Iz Geršič:  Elektroinstalaterstvo Marjan Judnič s.p.
Iz Jugorja: KS Jugorje
Iz Suhorja: KS Suhor
Iz Novega mesta: TPV d.d. in NLB d.d.

 
Kljub težkim časom smo tudi z vašo pomočjo, dragi sponzorji (od oktobra do januarja vas je bilo 42), uspeli pripraviti 31 različnih dobro obiskanih dogodkov v programu Veselega decembra 2012 ter obdariti 400 predšolskih otrok in 711 osnovnošolcev iz občine Metlika.
 
V različnih krajih naše občine so se zvrstile: pravljične ure z delavnicami, ustvarjalnice novoletnih aranžmajev, voščilnic in okraskov, lutkovna igrica, gledališke predstave, plesno glasbena animacija, Najlepše čarovnije čarodeja Tonija, brezplačne filmske predstave, voščilo mladih Naj sreča vas čvrsto v objemu drži, prednovoletni izlet v praznično okrašeno Ljubljano ter predstave Tri princeske in Dedek Mraz z obdaritvijo otrok v različnih krajih po občini za predšolske otroke.
Program so tudi letos soustvarjali prostovoljci in simpatizerji Društva prijateljev mladine Metlika, člani naše Komisije za Veseli december s predsednico Alenko Muc, vodstva in delavci Otroškega vrtca, osnovnih šol Metlika, Suhor, Podzemelj, Srednje šole in Ljudske knjižnice Metlika. Naše delo so finančno in materialno podprli, poleg navedenih sponzorjev v Dolenjskem listu tudi Občina Metlika, mediji, ki so spremljali in obveščali o poteku prireditev, nekateri mladi člani našega društva pa so bili v pomoč pri drobnih opravilih, programu in se posebej izkazali  pri izdelavi novoletnih voščilnic.
 
Zato lahko ob koncu ponovno potrdimo, da je v slogi in sodelovanju moč. Vsem, ki ste kakorkoli sodelovali v našem skupnem projektu v imenu organizatorjev, otrok in njihovih staršev še enkrat – VELIKA HVALA.
V letu 2013  pa vsem iz srca želimo zdravja, volje in moči, da bomo zmogli še naprej ustvarjati za mlade in z njimi.
                                                                                             

                                                                                              Predsednica DPM Metlika
                                                                                         
                                                                          Vladka Škof v imenu vseh organizatorjev Veselega decembra                                    
 
<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih