DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
9.6.2022 - EVŠ - 7 DRŽAVNIH NAGRAD V BELOKRANJSKO REGIJO


 
Tudi letos nam je, kljub »koronskim časom« uspelo izvesti natečaj Evropa v šoli, v katerem so sodelovale domala vse belokranjske osnovne šole, njihove podružnice ter dve srednji šoli (iz  Črnomlja in Novega mesta). Na regijskem nivoju je sodelovalo 242 učencev in dijakov, od katerih se jih je 68 uvrstilo na državni nivo. Kar sedem od teh je osvojilo državne nagrade:  eno za 1.mesto, tri za 2., dve za 3. mesto in eno posebno nagrado. Vsi državni nagrajenci so se udeležili prelepega nagradnega izleta v Rakov Škocjan.
 
Z veseljem še enkrat iskreno čestitamo vsem državnim nagrajencem in njihovim mentorjem in sicer:
za prvo mesto: Neži Mihelič, OŠ Stari trg ob Kolpi – LIKOVNI natečaj, mentorica Ingrid Mihelič;
za tri druga mesta: Matic Cimerman, OŠ Mirana Jarca Črnomelj – LITERANI natečaj, mentorica Karmen Golobič; Vita Žist, OŠ Metlika – LIKOVNI natečaj, mentorica Maja Kočevar; Iva Vladić, OŠ Metlika – LIKOVNI natečaj, mentorica Tanja Vraničar;
za dve tretji mesti: David Pavlakovič, OŠ Vinica – LITERANI natečaj, mentorica Mateja Medvešek Rijavec; Ada Lozar, Srednja šola Črnomelj, LIKOVNI natečaj, mentorica Gordana Popovič Lozar;
in za eno posebno nagrado: Laren Joh – OŠ Milke Šobar Nataše-PPVI Črnomelj-LIKOVNI natečaj,  mentorica  Andreja  Schwenner.
 
Vsi so prejeli ustrezna priznanja za sodelovanje in simbolično motivacijsko gradivo, kar naj bo spodbuda za uspešno sodelovanje v naslednjem letu.


Slike
<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih