DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
22.4.2022 - VLADIMIRA ŠKOF ČASTNA PREDSEDNICA DRUŠTVA

VLADIMIRI ŠKOF je občni zbor Društva prijateljev mladine Metlika za posebne zasluge na področju vodenja in delovanja društva dne 20. 4. 2022 soglasno dodelil naziv ČASTNA PREDSEDNICA DRUŠTVA.
Vladimira Škof pooseblja Društvo prijateljev mladine Metlika. Kot predsednica ga je vodila več kot 30 let in še danes je podpredsednica društva . Prostovoljstvo je zanjo način življenja. Z vsem svojim srcem dela v dobro otrok in njihovih družin, se trudi za uresničevanje njihovih interesov in potreb ter zaščito njihovih pravic.
Delo društva je uspešno povezala z vrtci, šolami, drugimi društvi in ustanovami. Poleg nacionalnih programov in projektov, ki jih koordinira v lokalnem okolju, je s svojo kreativnostjo in prodornostjo razvila tudi dodatne projekte, kot sta izmenjava otrok iz pobratenih občin iz Italije in Avstrije, slikarski Ex tempore mladih likovnikov Bele krajine, Prometni kviz Na cesti nikdar nisi sam, izleti ipd. Vladka uspešno spodbuja in izvaja medgeneracijsko sodelovanje. Svoje znanje in izkušnje nesebično podaja vsem sodelujočim v društvu, tako prostovoljcem kot mladim članom društva. Veliko časa nameni humanitarni dejavnosti.
Z vsem svojim prostovoljnim udejstvovanjem, človekoljubnostjo in povezovalnostjo Vladka uresničuje poslanstvo Društva prijateljev mladine Metlika. Vladkino več kot 50-letno prostovoljno in srčno delo v nas vzbuja ponos in hvaležnost.


<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih