DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
5.5.2021 - SVEČANA LISTINA AGENCIJE ZA VARNOST PROMETA RS

Svečana listina  Agencije za varnost prometa RS

Društvo prijateljev mladine Metlika je na predlog Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Metlika, na sestanku 6.10.2020, prejelo najvišje priznanje Javne agencije RS za varnost prometa -  SVEČANO LISTINO 2019.
Zaradi razmer epidemije Corona virusa Agencija za varnost prometa RS  tradicionalne svečanosti ob podelitvi priznanj ni izvedla, zato smo jo z obrazložitvijo pred nekaj dnevi prejeli preko navadne pošte.
To je najvišje priznanje v skladu s Pravilnikom o priznanjih AVP posameznikom in organizacijam za izreden prispevek na področju prometne varnosti in preventive v prometu. Društvo prijateljev mladine Metlika ga je prejelo, ker že več kot 30 let veliko prispeva k večji varnosti otrok, mladine in posledično njihovih družin v prometu na območju Občine Metlika, spodbuja in pospešuje razvijanje preventivnega in pedagoškega dela ter pomaga pri izvajanju prometno preventivnih dejavnosti in akcij skozi vse leto, še posebej pa v Tednu otroka, ki je hkrati tudi Teden prometne varnosti. Zadnjih 23 let zapored tudi organizira, v odličnem sodelovanju s šolami, Policijsko postajo, Zvezo šoferjev in avtomehanikov Bela krajina in drugimi dejavniki,  prometni kviz za učence 6.razredov Na cesti nikdar nisi sam in zadnjih 12 let slovesnost ob Svetovnem dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč.
Zelo veseli smo bili svečane listine, saj je to priznanje za opravljeno delo, spodbuda za naprej in kar je najpomembneje, naš  prispevek k usposabljanju mladih za varno vključevanje v promet. Zato delimo to priznanje z vsemi, ki ste nam kakorkoli pomagali pri tem delu in se vam hkrati prisrčno zahvaljujemo.   


<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih