DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
3.11.2020 - ODGOVOR JE POGOVOR


Neskončno veliko pogovorov je bilo potrebnih, da smo v sodelovanju z Ljudsko knjižnico, SPV Občine Metlika, Belokranjskim muzejem, vrtcem in šolami ob upoštevanju navodil NIJZ letos uspeli pripraviti program Tedna otroka, ki naj bi, kot je že v ustaljeni navadi v naši občini, potekal ves mesec oktober.
Veseli smo, da so se že 39-ič zapored srečali mladi likovniki Bele krajine na Ex temporu, ki je letos potekal v Občini Črnomelj. Z Ljudsko knjižnico Metlika in otroškim vrtcem nam je uspelo pripraviti 4 dogodke (za 4 skupine) v knjižnici, kjer je vsak od otrok pred vstopom v šolo dobil knjižno darilo, ogledali so si knjižnico in prisluhnili pravljici. V vrtcu pa smo ob upoštevanju NIJZ navodil izvedli predajo bralnih nahrbtnikov, tudi to je bilo darilo Društva Bralna značka Slovenije – ZPMS. Uspelo nam je organizirati srečanje delegacije učencev osnovnih šol z županom občine Metlika, Darkom Zevnikom na temo Odgovor je pogovor. Kot že mnogokrat doslej, so ponovno potrdili pomen medsebojnih pogovorov, za katere si žal, še vedno vzamemo premalo časa.
Žal so se ob koncu Tedna otroka razmere tako drastično poslabšale, da smo morali dogodke, načrtovane v naslednjih oktobrskih dneh prestaviti na poznejši čas, a nekatere celo odpovedati.
<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih