DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
7.9.2020 - POČITNICE KOT JIH ŠE NI BILO...

Komaj smo jih pričakali v dobri veri, da se bomo po napornih mesecih sprostili, spočili in z gotovostjo zakoračili v novo šolsko leto. Žal zaradi vsakodnevnih novic o slabšanju zdravstvenega stanja v Sloveniji, nismo mogli uresničiti vseh načrtovanih počitniških programov za naše otroke.
Kljub številnim omejitvam, negotovostim in strahu staršev smo s pomočjo sredstev iz akcij ZPM Slovenije in ZPM Ljubljana  Moste Polje uspeli organizirati brezskrbne počitnice za 45 otrok iz osnovnih šol vseh treh belokranjskih občin.
Naši šolarji, v glavnem iz socialno šibkih družin, so preživeli nekaj prelepih dni na razgibanih  angleških počitnicah v Kranjski Gori, na športnih počitnicah »Veter v laseh« v Dolenjskih Toplicah in na veselih počitnicah ob morju, na Debelem Rtiču namesto v Zambratiji.
Veseli smo, da smo vsaj nekaterim omogočili doživetja v drugačnem okolju, zato se vsem, ki ste nam pri tem pomagali in vsem, ki ste neposredno delali z otroki, prisrčno zahvaljujemo. Velika hvala tudi vsem, ki ste in nam še vedno pomagate lajšati stiske družin, s katerimi se vsakodnevno srečujemo še posebej v tem »koronarnem času«, z različnimi donacijami med počitnicami in ob vstopu v novo šolsko leto.

Kranjska Gora - Razgibane angleške počitnice

Dolenjske Toplice - športne počitnice Veter v lasehDebeli Rtič
<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih