DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
6.3.2020 - ZIMSKE POČITNICE SO HITRO MINILE
ZIMSKE POČITNICE SO HITRO MINILE

Tudi letos smo za šolarje v metliški občini pripravili pester počitniški program Društvo prijateljev mladine Metlika, Ljudska knjižnica Metlika, Mladinski center Metlika in KUD Gadja zalega. Tako so se v tem tednu zvrstile številne ustvarjalne delavnice, v katerih smo imeli poslikavo obraza, voščilnice za Dan žena ter si ogledali otroško gledališko predstavo Čebelici Tinka in Tonka.
Na predlog naših mladih članov pa smo organizirali še kopalni izlet v vodno mesto Atlantis v ljubljanskem BTC-ju, kamor smo se odpeljali z avtobusom in se pozno popoldne prijetno utrujeni vrnili domov.
Ves teden pa je uživalo 8 belokranjskih otrok iz socialno šibkih družin na smučarskih zimskih počitnicah v Kranjski Gori ob pomoči Zveze prijateljev mladine Slovenije in Zveze prijateljev mladine Moste, daleč od vsakdanjih skrbi in jim narisali srečen nasmeh na obraz.
 
Ves mesec februar je bil za naše mlade člane DPM zelo živahen. Na sestanku za pripravo počitniškega programa in pustovanja smo se dogovorili za naloge, ki so jih v tem času opravili. Zelo so se trudili dobiti čim več dobitkov za srečelov na otroškem pustnem rajanju, za pripravo mask, s katerimi so   sodelovali v pustni povorki in še posebej so se izkazali pri prodaji srečk in s tem pomagali pri pridobivanju sredstev za delovanje našega društva.


<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih