DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
11.4.2019 - PRIZNANJI MLADIMA ČLANICAMA DPM METLIKA

PRIZNANJI MLADIMA ČLANICAMA DPM METLIKA
 
Društvo prijateljev mladine Metlika je imelo redni letni občni zbor. Udeležili so se ga člani, mladi člani društva in povabljeni gostje.
Predsednica Alenka Muc je v poročilu poudarila, da so vse dejavnosti društva humanitarno naravnane, za vse enako dostopne in dosegljive, za otroke v glavnem brezplačne, ne glede na njihov status in članstvo otrok oziroma njihovih staršev v DPM Metlika.
Društvo je program v letu 2018 izvedlo s prostovoljnim delom članov društva, simpatizerjev ter prijateljev, ob podpori Občine Metlika in številnih sponzorjev. Pri načrtovanju in izvajanju programov so se uspešno vključevali tudi mladi člani. DPM Metlika si prizadeva, da bi vsak otrok našel v naših dejavnostih nekaj zase in da bi se število prostovoljcev v društvu še povečevalo.
Predsednica mladih članov Lana Rajaković je v svojem poročilu za preteklo leto povedala, da se mladi člani radi družijo in udeležujejo dejavnosti DPM, ker društvo prisluhne njihovim željam in predlogom, obenem pa pridobivajo nove izkušnje in postajajo odgovornejši. Hvaležni so za vse dejavnosti, ki so organizirane zanje, za občasne sladke pozornosti, še posebej ob novem letu in da podpirajo humanitarno pomoč vrstnikom, ki jim gre v življenju težko. Zahvalila se je vsem za uspešno sodelovanje z mladimi in za trud društva, da naredi vse, da imamo vsi skupaj lepše, zabavnejše, bolj živahno ter bogato in razgibano življenje.
Ob koncu sta predsednica in podpredsednica DMP Metlika podelili mladima članicama Manci Bajuk in Špeli Vraničar priznanje za izjemno prizadevno prostovoljno delo v programih za mlade člane društva v katerih sta več let posebej izstopali.

             

<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih