DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
1.6.2018 - DOBRODELNI KONCERT ZPMS

VABILO NA DOBRODELNI KONCERT ZVEZE PRIJATELJEV MLADINE SLOVENIJE – OTROCI ZA OTROKE
 

V soboto, 9. 6. 2018, ob 20. uri, vas vljudno vabimo na Kongresni trg, kjer se bo v sklopu celodnevne prireditve, imenovane Dan za rock, odvil dobrodelni koncert ZPMS – Otroci za otroke.

Najprej se bo gostom predstavila mlada glasbena zasedba 8energy, nato pa bo na vrsti dobrodelni koncert z otroškim pevskim zborom OŠ Nove Jarše – Rock mulčki v glavni vlogi.

Z Rock mulčki, pod vodstvom zborovodje Emirja Jušiča, bodo nastopili znani slovenski glasbeniki (Dan D, Orlek, Grega Skočir, Neisha in Mala šola rokenrola, Tinkara Kovač, Tina Marinšek, Hamo, Klemen Klemen, Koala voice, MRFY, BO!), na odru pa se jim bodo pridružili tudi otroci iz Otroškega pevskega zbora OŠ Koper in otroci iz Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana.

Koncert bo posnela TV Slovenija in ga v soboto, 16. 6. 2018, ob 20. uri, predvajala na Prvem programu TV Slovenija. Istočasno bo potekal prenos tudi na prvem programu Radia Slovenije.

Koncert z dobrodelno noto bo namenjen zbiranju sredstev za letovanja otrok iz socialno ogroženih družin. S pomočjo zbranih donacij bo ZPMS otrokom, ki živijo v socialni stiski, v okviru humanitarnega programa Pomežik soncu®, omogočila brezplačne počitnice na morju.

Dobrodelni koncert Otroci za otroke na Kongresnem trgu je neformalne narave, brezplačen in odprt za vse, zato prve vrste ne moremo rezervirati. Kljub temu pa bomo vašega obiska nadvse veseli.

Lep pozdrav,

Breda Krašna Generalna sekretarka ZPMS

Darja Groznik Predsednica ZPMS

<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih