DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
18.4.2018 - MLADI ČLANI POROČALI NA OBČNEM ZBORU DPM METLIKA

Poročilo mladih članov DPM Metlika 2017/18
 
DPM Metlika je edino društvo prijateljev mladine, ki ima odbor mladih članov, kar pomeni, da vas zanimajo naša mnenja. Radi sodelujemo na sestankih in različnih dejavnostih, saj si želimo, da nam prisluhnete. Veseli nas, da sodelujemo pri dogovarjanju o dejavnostih in nastopih, saj se tako veliko naučimo in pridobivamo izkušnje.
Letos nas v odboru sodeluje 9 mladih članov. Sodelovali smo pri zbiranju dobitkov in prodajanju srečk na pustovanju, nastopali na raznih prireditvah v sodelovanju s Pevskim zborom DU Metlika in z njimi pripravili tudi odmevno prireditev Veselo v novo leto. Izdelovali smo darilca in voščilnice za različne priložnosti, kot je tudi vsakoletno srečanje 80 - letnikov. Udeleževali smo se različnih dejavnosti, kot so ustvarjalne delavnice, ogledi filmov, Občinski otroški parlament, letovanja in različni izleti v Ljubljano in terme, kjer smo se imeli lepo in smo v dobri družbi izredno uživali. Bili smo tudi športni in smo se udeležili medgeneracijskega pohoda na Grabrovec, kjer smo se igrali različne igre in preživeli razgiban dan. Ustvarjali smo na natečaju Evropa v šoli in na Ex-temporu. Naučili smo se speči pravo belokranjsko pogačo, poleti pa so k nam prišli prijatelji, ki smo jih spoznali v času izmenjav otrok iz pobratenih občin Ronchi, Wagna in Metlika. Na tak način smo sklenili nova prijateljstva in širili obzorja. Spoprijateljili smo se tudi z junaki iz knjig, ki smo jih prebirali v projektu Bralna značka, saj že vsi nestrpno pričakujemo izlet v Gardaland.
Radi se družimo in se udeležujemo dejavnosti, saj čas tako hitro mine, obenem pa postajamo odgovornejši. Hvaležni smo vam za vse dejavnosti, ki ste jih organizirali za nas, občasne sladke pozornosti, še posebej ob novem letu in tudi hvaležni za humanitarno pomoč našim vrstnikom, ki jim gre v življenju težko. 
Zahvaljujemo se vam, da nam vedno prisluhnete in poskušate narediti vse, da imamo lepše, zabavnejše in bolj živahno ter bogato in razgibano življenje.
 
Pripravila Manca Bajuk, predsednica mladih članov DPM Metlika<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih