DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
5.1.2015 - MLADI ČLANI DPM METLIKA OB ROJSTNEM DNEVU NAŠEGA DRUŠTVA
Metlika, 22.11.2014
 
 
MLADI ČLANI DPM METLIKA OB ROJSTNEM DNEVU NAŠEGA DRUŠTVA 
 
Društvo prijateljev mladine Metlika že 60 let skrbi, da se mladi v svojem prostem času zabavamo in se ob tem tudi marsikaj naučimo. Programe oblikujemo skupaj in pri tem člani Društva prijateljev mladine vedno upoštevajo in cenijo naše ideje, mnenja in predloge. Skušajo nas čimbolj  vključiti v  dejavnosti društva, saj jih bo marsikdo od nas nekega dne morda vodil tudi sam.
Otroci, tako majhni kot malo večji in tisti veliki vsake počitnice nestrpno čakamo, kaj nam bo Društvo prijateljev mladine Metlika ponudilo in se vsakokrat znova razveselimo zanimivega programa, na katerem se vedno najde za vsakega nekaj.
Skratka, skozi vse leto se zvrsti nešteto dogodkov in dejavnosti, na katerih se počutimo varne in starši nas z vsem zaupanjem prepustijo v varstvo prostovoljcev.
Lepo je, da smo lahko otroci del dogajanj v našem mestu, da nas pri tem vodijo prostovoljci ter nam dajejo občutek pomembnosti v družbi.
Od Društva prijateljev mladine Metlika dobimo otroci veliko več kot je videti na bogato napisanih plakatih, ki ponujajo vrsto brezplačnih predstav, izletov in aktivnosti. Dobimo namreč pozornost, ki jo še kako potrebujemo. Dobimo tudi možnost izražanja, ustvarjanja in razvijanja na raznih delavnicah. Kar nam pa daje lepo popotnico za življenje je tudi to, da se ne glede na starost imamo skupaj lepo in zabavno.
Skupaj ustvarjamo mnogo lepih spominov, ki nam bodo ostali v spominu vse življenje. Ob srečanjih in dejavnostih pa tudi spoznavamo, kako zelo pomembno je pomagati drug drugemu. In to je neprecenljivo.
Najlepša hvala članom Društva prijateljev mladine Metlika za vse, kar ste naredili za nas mlade že doslej in kar še boste. Posebej pa hvala za koristne skupaj preživete dneve, ure, minute in enkratne spomine.
Hvala.
                                                                                  Predsednica mladih članov DPM Metlika
                                                                       LAURA PROSENIK
<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih