DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
Sedež društva: Partizanski trg 4, 8330 Metlika 

Telefon: +386 7 3060 360 
Mobilni tel.: 051 339 559 

E-pošta: dprm.metlika@gmail.com
Spletna stran: www.dpm-metlika.si 

Davčna številka: 61144550 
TRR: 02994-0253400140
 
 
22.4.2014 - MERCATOR - RADI DELAMO DOBRO
 
 
MERCATOR S PROJEKTOM RADI DELAMO DOBRO URESNIČUJE IDEJE ZA IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI ŽIVLJENJA V STOTIH KRAJIH PO SLOVENIJI
Mercator izvaja vseslovenski donacijski projekt Radi delamo dobro. V njem bodo donacijo v skupni vrednosti 100.000 EUR, ob pomoči svojih kupcev, razdelili med sto zmagovalnih lokalnih društev. Projekt bo potekal v mesecu aprilu v izbranih stotih lokalnih Mercatorjevih trgovinah po vsej Sloveniji. S to aktivnostjo želi Mercator kot najboljši sosed izboljšati kakovost življenja v manjših krajih po celi Sloveniji ter tako vračati dobro v okolje, v katerem deluje.
V času od 1. aprila do 30. aprila 2014 bodo Mercatorjevi kupci v stotih izbranih Mercatorjevih trgovinah po vsej Sloveniji s svojimi glasovi odločili, katero izmed predlaganih lokalnih društev bo prejemnik Mercatorjeve donacije. V teh trgovinah bodo kupci do konca aprila ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton, s katerim bodo lahko oddali svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije. Žetone bodo oddajali v posebne glasovalne skrinjice, ki bodo nameščene v teh izbranih Mercatorjevih prodajalnah. Ob zaključku glasovanja bo društvo, ki bo prejelo največ glasov kupcev, prejelo Mercatorjevo donacijo, sredstva pa bo namenilo za izvedbo konkretnega projekta, s katerim se potegujejo za donacijo. Nagrajeni pa bosta tudi ostali dve udeleženi društvi.
Predstavitev Mercatorjevih trgovin in društev, ki so vključena v projekt Radi delamo dobro, je na spletni strani http://radidelamodobro.mercator.si

ZATO  PRI VSAKEM NAKUPU V GALI
VRZITE ŽETON V SKRINJICO
DRUŠTVA PRIJATELJEV MLADINE METLIKA
ZA NAŠE OTROKE

 Hvala za vsak oddan žeton.
 Alenka Muc
Predsednica društva
 
<- Nazaj na novice
 
  domov | kontakt | prijava | o avtorjih